GOED VERZORGDE HIGH TEA EN KOFFIEPROEVERIJ IN VEENENDAAL

De Heeren van 17 verzorgen ook een goede high tea en koffieproeverij in de knusse winkel in Veenendaal. 

HIGH TEA

De high tea bestaat uit diverse lekkernijen. Begin met een heerlijke kop verse thee naar keuze en proef een van de verfijnde smaken die wij aanbieden. Vervolgens kunt u genieten van zoetigheden zoals overheerlijke scones, friszoet appelgebak, shortbread, lemoncake en roomsoesjes. Ook zijn er diverse hartige hapjes te nuttigen, zoals een notenbroodje met brie, kaasbroodjes, en knapperige Italiaanse snacks. Aansluitend wordt er een koffie naar keuze aangeboden inclusief ambachtelijke gemaakte chocolade.

Uiteraard is er veel mogelijk in overleg, vul gerust het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden deze high tea aan vanaf 2 personen. 

Prijs per persoon: €29,95

KOFFIEPROEVERIJ

Voor de echte koffieliefhebbers bieden wij een speciale koffieproeverij aan. Deze proeverij bestaat uit het proeven van diverse soorten koffie en een daarbijbehorende uitleg.  Beleef deze sensatie voor uw smaakpupillen! 

Uiteraard is er veel mogelijk in overleg, vul gerust het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden deze koffieproeverij aan vanaf 2 personen.

Prijs per persoon: €24,95

BOEK EEN HIGH TEA OF KOFFIEPROEVERIJ

Zin in een heerlijke High Tea of Koffieproeverij? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Let op: de koffieproeverij & high tea minimaal 48uur van te voren reserveren, anders even bellen voor beschikbaarheid. Een high tea of koffieproeverij op dinsdag? Deze dan graag uiterlijk op zaterdag reserveren. 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van nieuws en speciale aanbiedingen!