De Heeren van 17 is geautoriseerd Jura-dealer. De voordelen voor u als klant?

  • Gratis installatie thuis of op kantoor met workshop op locatie
  • Welkomstpakket cadeau
  • Uitstekende service
  • Nieuwste modellen en machinesoftware
  • Inruil mogelijk
  • 25 maanden fabrieksgarantie
  • Originele onderdelen bij reparatie

Jura koffiemachine – Veenendaal

De Heeren van 17 is geautoriseerd Jura-dealer. In onze winkel vindt u een selectie koffiemachines die geschikt zijn voor thuisgebruik en klein-zakelijk gebruik. Van ‘just coffee’ tot zeer uitgebreide machines met alle denkbare productspecialiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoudsartikelen en accessoires. 

Wij hebben alle kennis over Jura in huis. Onze collega Paul heeft bij Jura Nederland gewerkt als accountmanager en kent alle details van iedere koffiemachine, hij verteld u er graag alles over. 

Service is voor ons als lokale winkel erg belangrijk. Daarom nemen wij graag de tijd om u te helpen met het kiezen van de juiste koffiemachine. Kom gezellig langs in onze winkel! Dan gaan we er rustig voor zitten en bespreken we alle mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. 

In en om Veenendaal leveren en installeren wij de machines gratis bij u thuis of op kantoor. Na installatie geven wij u een workshop over hoe de machine te bedienen, te reinigen en hierbij nemen wij alle tijd voor uw vragen!  

Gebeurt er na aanschaf iets met de machine? Dan helpen we u graag met reparatie-advies.

 

Welkomstpakket

Bij aanschaf van een koffiemachine krijgt u altijd een welkomstpakket cadeau. Zo kan het genieten meteen beginnen! U kunt kiezen voor onderhoudsartikelen, koffie, thee, bonbons of een combinatie hiervan.

De grootte van het pakket varieert per machine. Neem contact met ons op of vraag er naar in de winkel. 

 

 Reparatie & service

Zijn er problemen met uw koffiemachine? Neem gerust contact met ons op. Vaak is het probleem eenvoudig en snel te verhelpen.

Jura kent een garantieperiode van 25 maanden. 

Indien buiten de garantie een reparatie nodig is, sturen wij de koffiemachine voor u op naar de Jura-servicefabriek. Zo bent u altijd verzekerd van de beste oplossing, de hoogste kwaliteit én krijgt u een jaar garantie op de reparatie. 

De nieuwste modellen najaar 2022

De GIGA 10 – een superbe volautomaat

Met twee bonenreservoirs met elk een eigen molen, revolutionair Cold Extraction Process, innovatief panoramisch scherm voor optimaal overzicht en nieuw, intuïtief bedieningsconcept biedt de GIGA 10 een keuze aan specialiteiten die nog nooit zo groot was. Daarbij vertoont hij zich in een markant design dat alle power van deze unieke koffie-volautomaat krachtig onderstreept.

De GIGA 10 maakt van koffiegenot een uniek barista-moment en verandert uw keuken bij aanraking in een trendy bar.

Met in totaal 35 koffiespecialiteiten biedt de GIGA 10 de meest gevarieerde keuze van alle JURA volautomaten. Maar dat niet alleen: pas uw GIGA 10 geheel naar uw voorkeuren aan.

Voor de hoogste professionaliteit beschikt de GIGA 10 niet slechts over één, maar over meteen twee precisiemolens van hoogwaardige, duurzame keramiek. Twee bonenreservoirs in elegant turbinedesign, elk verbonden met een molen, geven de mogelijkheid om voor elk kopje de ideale koffiesoort of het beste mengsel ervan te kiezen. 

Jura Z10 (EA) – De baanbrekende Z10 met P.R.G. voor warme en Cold-Brew-koffiespecialiteiten

Met de nieuwe Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white. Daarnaast geeft hij met Cold-Brew-specialiteiten voor het eerst toegang tot een compleet parallel universum van koffiegenot.

De superbe premium-volautomaat kan worden bediend via een twee keer zo snel 4,3” touchdisplay en de Blue Crystal Rotary Switch. Het Speciality-Selection-menu en kunstmatige intelligentie zorgen voor een bijzonder eenvoudige en intuïtieve bediening. De technologische quantumsprong wordt weerspiegeld in het sculpturale design. Het convex-concave frontgedeelte is het zichtbare bewijs van de liefde voor het detail en van absolute productieprecisie. De hoogwaardigheid die hieruit spreekt, maakt de Z10 tot een statement van uitstekende smaak.

De nieuwe J8 – rondom volmaakt

De nieuwe generatie van de wereldwijd populaire J-serie zit vol technische innovaties voor een nog perfecter koffieresultaat. De J8 beheerst het gehele spectrum van koffieklassiekers en nu zelfs nog meer specialiteiten.

De Sweet Foam-functie aromatiseert het melkschuim met elke siroop in de gewenste smaakrichting, zoetheid en intensiteit. Zo lukt zelfs een Sweet Latte met één druk op de knop. De molen P.A.G.2met een actieve maalgraadbewaking en de zetgroep van de achtste generatie met 3D-bereidingsproces zorgen te allen tijde voor een optimaal resultaat en een maximale smaak.

Voor een nog comfortabelere bediening herkent het Coffee Eye de plaatsing van het kopje en past het de selectie op het display automatisch aan de beschikbare specialiteiten aan. Eenvoudiger kan niet. Ook bij het onderhoud: door de One-Touch melksysteemreiniging is dat in een oogwenk met één druk op de knop gebeurd. De innerlijke waarden komen tot uiting in de uiterlijke vorm. Het volmaakte design geeft de kwaliteiten van de J8 een karakteristiek gezicht.

Jura S8 (EA) – Fenomenaal in compact design

De stijlvolle S-serie in scherp, sculpturaal design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment en weet zelfs te verrassen met een vleugje GIGA.

De indrukwekkende diversiteit aan specialiteiten en het meesterlijke koffieresultaat overtuigen zelfs veeleisende fijnproevers. Het bedieningsconcept voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoud en intelligentie. De S-serie van JURA creëert een nieuw segment bij volautomaten: het premium-middensegment.

Jura E8 (EB) – Genot, veelzijdigheid en luxe in perfectie

De jongste generatie van het succesvolste volautomaat-model van JURA overtuigt met nieuw geïnterpreteerd design en maakt blij met voordelen die tot dusver alleen in de premiumklasse te vinden waren.

De Professional Aroma Grinder levert een ideaal maalresultaat, de modernste bereidingsprocessen laten de koffiearoma’s volledig tot ontplooiing komen en trendspecialiteiten lukken dankzij fluweelzacht melkschuim met fijne poriën beter dan ooit. De innovatieve E8 kan 17 verschillende specialiteiten bereiden – van de aromatische espresso tot de trendy cortado. Ook lange, milde specialiteiten zoals caffè Barista en lungo Barista kunnen in de beste koffiebarkwaliteit worden bereid. Een nieuw doorloopsysteem zorgt voor een bereiding volgens de beste barista-traditie. Wie het krachtiger wil, pept cappuccino, flat white en latte macchiato op via de extra functie Extra Shot.

Dankzij het geavanceerde doorloopsysteem wordt de melksysteemreiniging automatisch met één druk op de knop uitgevoerd. Nog een functie van de E8 die men uit de topseries van JURA kent. Bovendien overtuigt hij met nog intuïtiever gebruik en een kinderlijk eenvoudige bediening.

Jura E6 (EB) – Nog meer specialiteiten voor nog meer genot

De E6 onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een uitstekend koffieresultaat en een helder design. Aan de voorzijde geplaatste toetsen en een moderne kleurendisplay brengen u met één druk op de knop direct waar u wilt zijn.

Professional Aroma Grinder voor een ideaal maalresultaat gedurende de gehele levensduur. 11 verschillende specialiteiten met één druk op de knop – inclusief caffè Barista en lungo Barista.

De CLARIS Smart levert perfecte waterkwaliteit voor de beste smaak. Nooit eerder was het gebruik van de filter zo eenvoudig, doordat het intelligente watersysteem (I.W.S.®) deze automatisch detecteert.

Jura E4 (EA) –  Koffie puur natuur

Hier is hij dan, de ideale full-size-volautomaat voor iedereen die zich volledig op de essentie wil concentreren: perfect koffiegenot.

Bij specialiteiten met zwarte koffie worden de sterke punten van de E4 meteen duidelijk. De professionele Aroma-molen, de achtste generatie zetgroepen en het 3D-bereidingsproces zorgen voor een vol aroma. Natuurlijk altijd vers gemalen, en niet uit capsules. Er kan uit drie sterkten worden gekozen. Via het intuïtieve symbooldisplay krijgt u met slechts één druk op de toets meteen wat u wilt. De heetwaterbereiding is de perfecte aanvulling op de beschikbare functies.

Niet alleen in zijn eigenschappen maar ook in zijn design is de E4 gericht op de essentie. Het vereenvoudigde design met zeer nauwkeurige afwerking onderstreept de premiumkwaliteit nog eens extra.

Jura ENA 8 (EC) – Allround design met touchbediening

U wilt groots koffiegenot op de kleinst mogelijke ruimte? In compact formaat biedt de ENA 8 met high-end-technologieën zoals de Professional Aroma Grinder en de technologie voor microschuim koffie op zijn best – dankzij tweekopjesfunctie nu ook voor twee kopjes tegelijk. Met strakke lijnen en chique accenten imponeert hij daarbij met groot design in klein formaat.

De Professional Aroma Grinder zorgt voor een nog gelijkmatiger maalproces van de koffie en daarmee voor een aromatoename van 12,2%, terwijl de innovatieve technologie voor microschuim luchtig zacht melkschuim voor trendspecialiteiten met melk tevoorschijn tovert. 

Via het overzichtelijke touchscreen en het intuïtieve, stringente gebruikersmenu kunt u met één tip van de vinger kiezen uit 15 specialiteiten. Even ongecompliceerd kan de melksysteemreiniging met één druk op de knop worden gestart, waardoor deze te allen tijde voor TÜV-gecertificeerde hygiëne zorgt. 

Jura ENA 4 (EB) – Eenvoudig goede koffie

Hoe heet het eenvoudigste recept voor de bereiding van een bijzonder kopje koffie? ENA 4, de nieuwe, kleine eenkops volautomaat van JURA, waarin veel ervaring en passie voor intelligente producten zitten. En dat proef je.

De ENA 4 (EB) is voorzien van een nieuwe Professional Aroma Grinder (P.R.G.) voor uitstekende koffie en espresso. Een perfecte machine voor de pure koffieliefhebber.

Koffiegenot met één druk op de knop, gemakkelijke bedieningen en voorinstellingen Modern, compact design in de aantrekkelijke kleur­varianten Full Metropolitan Black en Full Nordic White. Een nieuwe Professional Aroma Grinder (P.R.G.). 4 specialiteiten met één druk op de knop

Jura D4 – Pure koffie – puur genot

Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie. De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in het heldere, strakke design. De focus op specialiteiten met zwarte koffie manifesteert zich in espresso met niet te overtreffen volle smaak en koffie van koffiebarkwaliteit.

Door de consumentenbond in februari 2022 als beste getest! Graag vertellen wij u er in de winkel meer over. 

Hierboven staan alle courante modellen weergegeven. Sommige modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren/uitvoeringen.
We vertellen u er graag meer over! Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

Terugbelverzoek

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.