Professionele koffiemachines

JURA Professional koffie-volautomaten zijn de beste keuze waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd.

Koffiespecialiteiten met één druk op de knop – altijd vers gemalen, niet uit capsules.

Jura X8

De veelzijdigheid van de X8 overtuigt: hij is in staat het gehele spectrum van koffiespecialiteiten die met melk en melkschuim worden verfijnd, de volledige waaier van zwarte koffiespecialiteiten en het klassieke kannetje koffie te bereiden.

De praktische hulp voor de plaatsing van kopjes maakt hem bij uitstek geschikt voor zelfbedieningsruimten. Zo ook de grote, duidelijk ingedeelde bereidingstoetsen. Geheel afgestemd op de specifieke behoeften kan de positie van de koffiespecialiteiten willekeurig op het display worden verplaatst.

Jura X6

Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel een kannetje koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn, worden de sterke punten van de X6 meteen duidelijk. 

 Het duidelijk te begrijpen bedieningsconcept overtuigt vooral waar hij door personeel of door de gasten zelf wordt bediend. Natuurlijk kan bij de X6 de positie van alle koffiespecialiteiten op het display worden gewijzigd.

Jura WE8

De succesvolle zakelijke volautomaat is nog verder geperfectioneerd. Met de WE8 bereidt u nu in totaal 16 verschillende specialiteiten met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu espresso macchiato, espresso doppio, koffie speciaal en water voor groene thee met één druk op de knop. De nieuwe uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert hij cappuccino en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit.

Lokale service

Service is voor ons als lokale winkel erg belangrijk. Daarom nemen wij graag de tijd om u te helpen met het kiezen van de juiste koffiemachine. Kom gezellig langs in onze winkel! Dan gaan we er rustig voor zitten en bespreken we alle mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.  Onze collega Paul heeft bij Jura Nederland gewerkt als accountmanager en kent alle details van iedere koffiemachine, hij verteld u er graag alles over. 

In en om Veenendaal leveren en installeren wij de machines gratis bij u op kantoor of thuis. Gebeurt er na aanschaf iets met de machine? Dan helpen we u graag met reparatie-advies.

Johannes Baas - Get Plate  Veenendaal
Johannes Baas - Get Plate Veenendaal
Jura WE8
Lees verder
Paul heeft ons uitstekend geholpen met het plaatsen van een prachtige JURA WE8 koffiemachine. Het team is gek op de koffie en de ruime mogelijkheden binnen de machine. Bedankt!
Fam. Verweij
Jura E8
Lees verder
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie uitleg gekregen over de verschillen en mogelijkheden van de opgestelde Jura machines. Na aankoop werd het apparaat keurig thuis geleverd met daarbij nog de nodige uitleg en instructies. Bovendien ontvingen we een pakket met verschillende koffiesoorten, onderhoudsartikelen en niet te vergeten heerlijke bonbons. Onderhoud en reparatie lopen via de winkel. Dat geeft een veilig gevoel.
Previous
Next

Jura WE6

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Koffie stimuleert, inspireert en mobiliseert de creativiteit. Koffie is daarom op geen enkele werkplek weg te denken. De nieuwe WE6 beheerst op virtuoze wijze het hele scala van de koffieklassiekers: van ristretto en espresso tot café crème.

Koffie

Ook helpen wij u graag met het kiezen van de juiste koffie. 

Speciaal voor onze zakelijk klanten aantrekkelijke prijzen bij afname van een doos. En vaak de volgende dag al bij u op locatie afgeleverd. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. 

Onderhoud & accessoire

Bestel eenvoudig uw onderhoudsartikelen of accessoires via onze webshop. 

Maak een afspraak

Wilt u meer weten of advies over welke machine geschikt voor uw bedrijf? Vult u dan onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op. 

Perfect koffiegenot op de werkplek

De professionele koffiemachines van JURA vrolijken de sfeer op binnen het kantoor, ontspanningsruimten en ontvangstruimtes met koffiespecialiteiten die versgemalen zijn, geen capsules.

JURA Professional koffie-volautomaten zijn altijd de beste keuze waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd.

Beste koffiekwaliteit met een enorme diversiteit aan specialiteiten.

De volautomaten van JURA werden in de fabriek ontwikkeld voor puur koffiegenot. Dankzij de vele programmeeropties kunt u dit genot uitgebreid verkennen. De machines kunnen namelijk volledig op uw favoriete koffiebonen en koffiespecialiteiten worden afgestemd. JURA biedt met één druk op de knop grote keuze aan koffiespecialiteiten en koffiespecialiteiten met melk, van ristretto tot cappuccino. Daarbij zorgen innovatieve technologieën voor gegarandeerd koffiegenot – altijd vers gemalen, niet uit capsules.

Minimale inspanning

Een intuïtief bedieningsconcept en grote capaciteiten en TÜV-gecertificeerde hygiëne zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk hoeft te doen. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen voor vlekkeloze hygiëne met één druk op de en garanderen daarmee altijd perfecte koffieresultaten.

Professional-series

X-serie

Waar robuuste allrounders nodig zijn

X8 Platinum / X6 Dark Inox

Stijlvol, robuust, praktisch en betrouwbaar presenteert zich de voor kantoortuinen, zelfbedieningszones of cateringruimten ontwikkelde X-serie van JURA. Flexibiliteit, eenvoud en hoge capaciteit zijn hiervoor even kenmerkend als het veilige, intuïtieve gebruik. In combinatie met accessoires is de X-serie flexibel aan te passen. De machine vormt zo de ideale basis voor individuele alles-in-éénoplossingen voor puur koffiegenot.

Max. aanbevolen dagelijkse capaciteit: tot 80 kopjes

WE-serie

Voor liefhebbers van specialiteiten

WE8 Chrome / WE8 Dark Inox / WE6 Piano Black

Koffie stimuleert de creativiteit, bevordert de communicatie en verhoogt het welbevinden. Daarom heeft JURA de ‘plug-and-enjoy’-apparaten voor stijlvol koffiegenot op de werkplek ontwikkeld. Flexibiliteit, esthetiek, eenvoud en een groter bonenreservoir, waterreservoir en koffieresidubak zijn sterke punten die voor zich spreken.

Max. aanbevolen dagelijkse capaciteit: tot 30 kopjes

Hierboven staan alle courante modellen weergegeven. Sommige modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren/uitvoeringen.
We vertellen u er graag meer over! Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

De waardering van www.deheerenvan17.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 166 reviews.