Nieuw in ons assortiment: Espressomachines van Sage

Per heden zijn wij ook geautoriseerd-dealer van Sage espressomachines.  Naast de volautomaten van Jura bieden wij nu ook halfautomaten aan voor de thuisbarista. 

Sage heeft een compleet assortiment met espressomachines waarmee iedereen een heerlijke espresso, cappuccino of een van de andere specialiteiten kan bereiden. Sage neemt je mee in de afstelling en bereiding waardoor jij thuis net zulke lekkere producten kunt bereiden als in de koffiebar. 

Ervaar de machines bij ons in de winkel en overtuig uzelf. 

TECHNOLOGIE

De 4-stappenformule

Nu u hier bent aangekomen, is het tijd om de rest van het verhaal te vertellen. Het geheim van Sage-apparaten is de 4-stappenformule: ideale dosering van 18-22 g voor een rijke volle smaak, optimale druk van 9 bar voor een onweerstaanbare body, exacte watertemperatuur van 93 °C voor een perfect uitgebalanceerde extractie en krachtige stoom die is gekalibreerd voor zijdezacht microschuim. Het resultaat? Third wave-kwaliteitskoffie bij u thuis.

Het beste is wanneer de bonen worden gemalen vlak voordat u de koffie zet. Wanneer gemalen koffie aan zuurstof wordt blootgesteld, verliest deze binnen enkele minuten zijn delicate aroma’s en smaken. 


Meer nieuws21 oktober 2022
Nieuw: Sage espressomachines

Nieuw in ons assortiment: Espressomachines van Sage Per heden zijn wij ook geautoriseerd-dealer van Sage espressomachines.  Naast de volautomaten van…

3 oktober 2022
Oktober

Nieuws oktober 2022 De dagen worden korter en kouder, tijd om naar binnen te gaan! Geniet met een warme kop…

22 september 2022
CADEAUS, RELATIEGESCHENKEN & KERSTPAKKETTEN 

Cadeautjes, relatiegeschenken en kerstpakketten. De eerste voorbereidingen zijn getroffen voor de komende maanden. Met ons ruime assortiment koffie, thee en chocolade…

1 september 2022
September

Nieuws september 2022 Beste klant, Deze maand is het wel een hele speciale maand, de winkel bestaat 17 jaar! Om…

De waardering van www.deheerenvan17.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 139 reviews.