DÉ KOFFIE EN THEE SPECIAALZAAK

Onze prachtige koffie- en theespecialiteiten winkel is gevestigd in het centrum van Veenendaal aan de Zandstraat en is al vele jaren een gezellige knusse winkel en een walhalla voor echte liefhebbers van koffie en thee. Naast meer dan 15 soorten koffie heeft De Heeren van 17 ook een uitgebreid assortiment van meer dan 100 soorten en smaken thee.

_MG_2963-2

ONS TEAM

Wij staan vijf dagen per week voor u klaar om u de lekkerste koffie, thee en bonbons aan te bieden. Daarnaast geven wij u een professioneel advies over verschillende soorten koffie en thee, zodat u altijd met het juiste product de winkel uit gaat.

Benieuwd wie wij zijn? Hieronder stellen wij ons kort voor:

DE NAAM ‘DE HEEREN VAN 17’

Vaak wordt ons gevraagd waar de naam De Heeren van 17 toch vandaan komt? De Heren Van Zeventien en in de oorspronkelijke schrijfwijze Heeren Van XVII, was de naam van het centrale bestuur van de Vereenigde Oostindische Compagnie (VOC). De Heren Van XVII was een wisselend college, het bestond uit zeventien bewindhebbers, waaraan de naam van het college ontleend is. Deze Heeren Van XVII brachten vroeger de koffie en thee naar Nederland en nu brengen wij de koffie en thee naar Veenendaal.

icon_coffee

Exclusieve koffie & thee

De Heeren van 17 biedt meer dan 14 exclusieve koffie en 100 theesoorten aan.

icon_hart

Van en voor de liefhebber

Onze knusse winkel is een walhalla voor de koffie of thee liefhebber.

icon_uniekeproducten

Unieke producten

We verkopen ook unieke koffie en thee producten. Neem een kijkje in onze webshop!

icon_service

Deskundig advies

Wij kunnen u een deskundig advies geven bij aankoop van koffie en thee.