ONS TEAM

Wij staan vijf dagen per week voor u klaar om u de lekkerste koffie aan te bieden. Daarnaast geven wij u een professioneel advies over verschillende soorten koffie en thee, zodat u altijd met het juiste product de winkel uit gaat.

Benieuwd wie wij zijn? Hieronder stellen wij ons kort voor:

Paul Oosterwijk

Ik ben Paul Oosterwijk, trotse eigenaar van de Heeren van 17. 

Deze prachtige winkel kwam begin 2021 plots op mijn pad, een kans die ik met beide handen aangreep want ik droomde al jaren van een eigen koffie & thee speciaalzaak. Hiervoor heb ik alle ingrediënten verzameld die de perfecte blend vormen die je nodig hebt als eigenaar van de Heeren van 17. Ik volgde een Retail-opleiding, haalde mijn Master-barista diploma, volgde Thee-sommelier cursussen en werkte in diverse koffiezaken.

Met veel passie en aandacht sta ik voor onze klanten klaar. Waar ik het voor doe? Het vinden van het juiste (koffie)product waardoor je met een glimlach de deur uit loopt!

Ons enthousiaste team neemt u graag mee op reis in onze wereld van koffie, thee bonbons en Jura.

Marina Prins

Ik ben Marina, 22  jaar oud. Ik studeer rechten in Den Haag, dit jaar hoop ik mijn propedeuse te halen. Waarna ik de studie rechtsgeleerdheid ga volgen aan de Universiteit. 

Bij de Heeren van 17 werken is een leuke bijkomstigheid en dit doe ik dan ook met veel plezier! Het team is erg gezellig en dat in combinatie met onze lieve, vaste klanten maakt het erg leuk om hier te werken!

Lisanne Roos

Ik ben Lisanne Roos, 18 jaar, opgegroeid in Friesland en woon sinds 2020 in Veenendaal. De HAVO heb ik inmiddels afgerond en nu ga ik de PABO doen. 

Met veel plezier werk ik bij de Heeren van 17! De winkel heeft een gezellige sfeer en een ruim assortiment met heerlijke delicatessen. Thee, bonbons, vele soorten koffiebonen, een mok chocolademelk of een overheerlijk kopje koffie, voor ieder wat wils. 

De klant staat bij ons op nummer 1. Kom gerust langs en beleef het zelf.

Tot snel!