ONS TEAM

Wij staan zes dagen per week voor u klaar om u de lekkerste koffie aan te bieden. Daarnaast geven wij u een professioneel advies over verschillende soorten koffie en thee, zodat u altijd met het juiste product de winkel uit gaat.

Benieuwd wie wij zijn? Hieronder stellen wij ons kort voor:

Lenard Prins

Ik ben Lenard Prins, eigenaar van de Heeren van 17. De winkel diende zich onverwacht aan en het was één van mijn dromen om zoiets te hebben. In een prachtige ambiance, met een prachtig team, kwaliteit en gezelligheid neerzetten! Jammer dat ik nog andere bezigheden heb, ik ben er graag!

Marina Prins

Ik ben Marina, 21  jaar oud. Ik studeer rechten in Den Haag, dit jaar hoop ik mijn propedeuse te halen. Waarna ik de studie rechtsgeleerdheid ga volgen aan de Universiteit. Bij de Heeren van 17 werken is een leuke bijkomstigheid en dit doe ik dan ook met veel plezier! Het team is erg gezellig en dat in combinatie met onze lieve, vaste klanten maakt het erg leuk om hier te werken!

Aarnaud de Vries

Ik ben Aarnaud de Vries, 20 jaar oud en ik studeer filosofie en economie. 

Vanaf de opening heb ik met veel plezier gewerkt bij de Heeren van 17. 

Als koffieliefhebber is het een waar walhalla. De geur van verse koffie komt je iedere ochtend weer tegemoet en blijft nog steeds even lekker. Daarnaast hebben we een steeds veranderend assortiment wat ervoor zorgt dat ik er nog steeds niet op uit ben gekeken. Maar belangrijker dan de koffie zijn onze klanten die van iedere werkdag weer een feest maken.

Carliene Verloop

Ik ben Carliene, 27 jaar. Trotse mama van twee mooie zoons en een dochter. Een echte liefhebster van exclusieve kwaliteitskoffie en -thee. De geur van verse koffie… heerlijk! Koffie is voor mij een echt geniet momentje van de dag. De dag rustig beginnen met een kopje koffie, voordat de drukke dag begint, of in de middag even alles opzij leggen om een rustmomentje in te plannen… met koffie. Met veel enthousiasme mag ik werken bij De Heeren van 17 om de wens van iedere koffie en thee liefhebber in vervulling te laten gaan. -Every day is a Coffee day-

Anneke Everts

Ik ben Anneke, 51 jaar oud. Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van 3 zonen. Ik houd van mensen, van koffie en van gezelligheid. Om die reden werk ik bij de Heeren van 17. Jarenlange ervaring in de verkoop en omgang met mensen zorgen ervoor dat ik verkopen meer dan leuk vindt. Mensen blij maken met een heerlijk kopje koffie met iets lekkers of mooie, eerlijke koffiebonen verkopen en samen een keuze maken tussen de vele soorten thee… ochtend of middag, regen of zonneschijn: koffie is onze passie dus voel je meer dan welkom. 

Lisanne Roos

Ik ben Lisanne Roos, 17 jaar, opgegroeid in Friesland en woon sinds 2020 in Veenendaal. De HAVO heb ik inmiddels afgerond en nu ga ik de PABO doen. 

Met veel plezier werk ik bij de Heeren van 17! De winkel heeft een gezellige sfeer en een ruim assortiment met heerlijke delicatessen. Thee, bonbons, vele soorten koffiebonen, een mok chocolademelk of een overheerlijk kopje koffie, voor ieder wat wils. 

De klant staat bij ons op nummer 1. Kom gerust langs en beleef het zelf.

Tot snel!