ONS TEAM

Wij staan zes dagen per week voor u klaar om u de lekkerste koffie aan te bieden. Daarnaast geven wij u een professioneel advies over verschillende soorten koffie en thee, zodat u altijd met het juiste product de winkel uit gaat.

Benieuwd wie wij zijn? Hieronder stellen wij ons kort voor:

Lenard Prins

Ik ben Lenard Prins, eigenaar van de Heeren van 17. De winkel diende zich onverwacht aan en het was één van mijn dromen om zoiets te hebben. In een prachtige ambiance, met een prachtig team, kwaliteit en gezelligheid neerzetten! Jammer dat ik nog andere bezigheden heb, ik ben er graag!

Marina Prins

Ik ben Marina, 19 jaar oud. Ik hoop in september te starten met de opleiding hotel management. Door te werken bij de Heeren van 17 kan ik al mooi wat horeca ervaring opdoen. Werken bij de Heeren van 17 is heel gezellig we werken met een leuk team. 

Heleen van der Lingen

Ik ben Heleen van der Lingen getrouwd, moeder van 4 kinderen. En sinds januari werk ik met een gezellig, open team en dus met veel plezier bij de Heeren van 17!

Naast mijn taak als mantelzorger vind ik het fijn om onze klanten te voorzien van heerlijke koffie en thee van goede kwaliteit. Het verzorgen van een high tea, het samenstellen van cadeautjes en het adviseren over de verschillende soorten koffie en thee vind ik erg leuk om te doen!

Carliene Verloop

Ik ben Carliene, 24 jaar. Trotse mama van twee mooie zoons. Een echte liefhebster van exclusieve kwaliteitskoffie en -thee. De geur van verse koffie… heerlijk! Koffie is voor mij een echt geniet momentje van de dag. De dag rustig beginnen met een kopje koffie, voordat de drukke dag begint, of in de middag even alles opzij leggen om een rustmomentje in te plannen… met koffie. Met veel enthousiasme mag ik werken bij De Heeren van 17 om de wens van iedere koffie en thee liefhebber in vervulling te laten gaan. -Every day is a Coffee day-

Anneke Everts

Ik ben Anneke, 50 jaar oud. Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van 3 zonen. Ik houd van mensen, van koffie en van gezelligheid. Om die reden werk
ik bij de Heeren van 17. Mensen blij maken met een heerlijk kopje koffie met iets lekkers of mooie koffiebonen verkopen en samen een keuze maken tussen de vele soorten thee. Coffee is always a good idea..

Rianne van Manen

Ik ben Rianne, 24 jaar. Ik mag mezelf gelukkig prijzen met mijn lieve man en zoontje. Nadat ik de opleiding Horeca Management/Ondernemer heb afgerond heb ik 5 jaar in de horeca gewerkt en ik ga nu met veel enthousiasme aan de slag bij De Heeren van 17. Van een goede bak koffie kan ik intens genieten. Ik kijk er naar uit om ook u te laten genieten van de exclusieve koffie en thee die wij te bieden hebben. Gastvrij zijn is voor mij heel belangrijk, daarom hoop ik u snel te ontmoeten in onze winkel.

Marieke Bos

Ik ben Marieke, 27 jaar oud. Ik houd van organiseren, enthousiasmeren en kan enorm genieten van met elkaar mooie dingen beleven. Zo ook op het gebied van heerlijke koffie en thee. Bij de Heeren van 17 ben ik werkzaam als eventmanager. Daarin kan ik mijn energie lekker kwijt! Ik heb er zin in om mooie samenwerkingen aan te gaan en mooie momenten te organiseren!