ONS TEAM

Wij staan zes dagen per week voor u klaar om u de lekkerste koffie aan te bieden. Daarnaast geven wij u een professioneel advies over verschillende soorten koffie en thee, zodat u altijd met het juiste product de winkel uit gaat.

Benieuwd wie wij zijn? Hieronder stellen wij ons kort voor:

Lenard Prins

Tekst volgt

Marina Prins

Ik ben Marina, 19 jaar oud. Ik hoop in september te starten met de opleiding hotel management. Door te werken bij de Heeren van 17 kan ik al mooi wat horeca ervaring opdoen. Werken bij de Heeren van 17 is heel gezellig we werken met een leuk team. 

Aarnoud de Vries

Ik ben Aarnaud, 18 jaar oud en heb zojuist mijn middelbare school afgerond. Volgend jaar hoop ik in Amsterdam te gaan studeren en ga ik de economische en filosofische kant op.  Na mijn studie wil ik me ingaan zetten voor de energietransitie.  Ik werk bij de Heeren 17 omdat ik het klantencontact ontzettend leuk vind, maar ook last heb van een onstilbare koffie verslaving.  Een betere werkplek dan de Heeren 17 kan je je dan niet wensen!

Carliene Verloop

Ik ben Carliene, 24 jaar. Trotse mama van twee mooie zoons. Een echte liefhebster van exclusieve kwaliteitskoffie en -thee. De geur van verse koffie… heerlijk! Koffie is voor mij een echt geniet momentje van de dag. De dag rustig beginnen met een kopje koffie, voordat de drukke dag begint, of in de middag even alles opzij leggen om een rustmomentje in te plannen… met koffie. Met veel enthousiasme mag ik werken bij De Heeren van 17 om de wens van iedere koffie en thee liefhebber in vervulling te laten gaan. -Every day is a Coffee day-

Thirza Blokland

Ik ben Thirza, 22 jaar oud en als leidinggevende trots op het geweldige team waaruit de Heeren van 17 bestaat! Wij staan iedere dag klaar om u te voorzien van heerlijke koffie en thee. Ik geniet er intens van als klanten de winkel tevreden verlaten en graag nog eens terugkomen. Daarnaast wordt ik blij van het maken van een heerlijke koffie: want naast een geliefd product bij klanten is het ook een product met veel mogelijkheden.