ONS TEAM

Wij staan vijf dagen per week voor u klaar om u de lekkerste koffie aan te bieden. Daarnaast geven wij u een professioneel advies over verschillende soorten koffie en thee, zodat u altijd met het juiste product de winkel uit gaat.

Benieuwd wie wij zijn? Hieronder stellen wij ons kort voor:

Paul Oosterwijk

Paul Oosterwijk, trotse eigenaar van de Heeren van 17. 

Deze prachtige winkel kwam begin 2021 plots op mijn pad, een kans die ik met beide handen aangreep want ik droomde al jaren van een eigen koffie & thee speciaalzaak. Hiervoor heb ik alle ingrediënten verzameld die de perfecte blend vormen die je nodig hebt als eigenaar van de Heeren van 17. Ik volgde een Retail-opleiding, haalde mijn Master-barista diploma, volgde Thee-sommelier cursussen, werkte voor Jura Nederland als accountmanager en in diverse andere koffiezaken.

Met veel passie en aandacht sta ik voor onze klanten klaar. Waar ik het voor doe? Het vinden van het juiste koffie- of thee product waardoor je met een glimlach de deur uit loopt!

Met onze service maken wij het verschil! Ons enthousiaste team neemt u graag mee op reis in onze wereld van koffie, thee bonbons en Jura.

Lisanne Roos 

Ik ben Lisanne Roos, 18 jaar, opgegroeid in Friesland en woon sinds 2020 in Veenendaal. De HAVO heb ik inmiddels afgerond en nu ga ik de PABO doen. 

Met veel plezier werk ik bij de Heeren van 17! De winkel heeft een gezellige sfeer en een ruim assortiment met heerlijke delicatessen. Thee, bonbons, vele soorten koffiebonen, een mok chocolademelk of een overheerlijk kopje koffie, voor ieder wat wils. 

De klant staat bij ons op nummer 1. Kom gerust langs en beleef het zelf.

Tot snel!

Marthy-Anne Moens

Hi! Mijn naam is Marthy-Anne, 19 jaar en ik woon in Rhenen.

Ik volg de opleiding Sociaal Werk om vervolgens door te stromen richting de politie. Sinds september 2021 werk ik bij de leukste koffie- en theewinkel in Veenendaal genaamd de Heeren van 17. Hier heb ik het ontzettend naar m’n zin en geniet ik van het contact met de klanten! Ik ben blij als de klant blij is met het product en de service. De koffiekast is mijn favoriet, daar staan meer dan 20 heerlijke soorten koffie.

Wilt u advies welke koffie het beste bij u en uw koffieapparaat past? Kom gauw langs, dan helpen wij u verder!

Lydia Torn Broers

Hoihoi, ik ben Lydia Torn Broers, 17 jaar en zit in mijn examenjaar op de middelbare school in Veenendaal.

Met veel plezier werk ik in het weekend bij de Heeren van 17.

De theekasten zijn mijn favoriet in de winkel! We hebben maar liefst 140 soorten! Zwart, rooibos, kruiden, groen en witte thee. Voor ieder wat Wils! Samen gaan we op zoek naar de perfecte thee voor u!  Zelf vind ik thee ook erg lekker, rooibos vanille en openhaard romance zijn mijn favoriet!

Kom gezellig langs en tot snel!

Geke Verwijs

Ik ben Geke Verwijs, woon in Veenendaal en werk sinds december bij de Heeren van 17.

Na een paar jaar fulltime thuis te zijn geweest, begon het te kriebelen om weer wat te gaan doen. Met heel veel plezier werk ik in deze sfeervolle en gezellige koffie & thee winkel. Ik geniet van de contacten met klanten, de mooie producten die we verkopen en mijn doel is om de klant blij naar huis te laten gaan! Verder vind ik het leuk om een huiselijke & gezellige sfeer in de winkel te creëren, zodat de klant zich thuis voelt bij ons.

Bent u benieuwd naar onze heerlijke koffie, thee of bonbons of bent u op zoek naar een leuk cadeautje of een mooie koffiemachine, dan hopen we u te ontmoeten in de winkel en helpen we u graag verder!

De waardering van www.deheerenvan17.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.