Ervaar third wave-kwaliteitskoffie in eigen huis

Mogelijk gemaakt door de 4-stappenformule
Compact en betaalbaar
Geïntegreerde koffiemolen
Programmeerbare opties
Beheers elke stap

Ontdek Sage bij de Heeren van 17 in Veenendaal

In de ’third wave’ wordt koffie als ambachtelijk product beschouwd en staat de ultieme smaakbeleving centraal. Als het aankomt op het nabootsen van third wave-kwaliteitskoffie in eigen huis, is er geen plaats voor compromissen. Daarom heeft Sage een reeks automatische en handmatige espressomachines ontwikkeld met als doel de tradities en technieken te respecteren die aan de basis liggen van third wave-kwaliteitskoffie.

Elk Sage-espressoapparaat gebruikt de 4-stappenformule om elk aspect te optimaliseren: maling, extractie en microschuimmelk. De juiste hoeveelheid versgemalen bonen, nauwkeurige temperatuurregeling, optimale waterdruk en echt microschuim zorgen voor een harmonieus samenspel van gouden espresso en fluweelachtige melk.

Met onze geavanceerde automatische apparaten kunt u gewoon swipen en uw favorieten selecteren op het touchscreen, en onze hands-on handmatige apparaten geven u dan weer de controle van een professionele barista. Proef het Sage-verschil vandaag nog.

De Heeren van 17 is geautoriseerd Sage-dealer. De voordelen voor u als klant?

  • Welkomstpakket cadeau
  • Uitstekende service
  • Nieuwste modellen en machinesoftware
  • Originele fabrieksgarantie

Welkomstpakket

Bij aanschaf van een koffiemachine krijgt u altijd een welkomstpakket cadeau. Zo kan het genieten meteen beginnen! U kunt kiezen voor onderhoudsartikelen, koffie, thee, bonbons of een combinatie hiervan.

De grootte van het pakket varieert per machine. Neem contact met ons op of vraag er naar in de winkel. 

De waardering van www.deheerenvan17.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.