Bij De Heeren van 17 kunt u dé cadeaubon van Veenendaal verzilveren. 

Voor zowel een kopje koffie of thee met gebak of Jura machine gebruikt u bij ons in de winkel ook de cadeaukaart Twinkeling. 

Voorwaarden Twinkeling

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Stichting BIZ Winkelstad Veenendaal uitgegeven Twinkeling Veenendaal cadeaubonnen die worden uitgegeven.
  2. Iedere Twinkeling Veenendaal Cadeaubon heeft een waarde van €10,00. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Twinkeling Veenendaal Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en uitsluitend indien het A en B deel aan elkaar zijn gehecht. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden Twinkeling Veenendaal Cadeaubonnen kunnen niet worden besteed of omgewisseld.
  3. De Twinkeling Veenendaal Cadeaubon dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor geld.
  4. Iedere Twinkeling Veenendaal Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Deze periode is vermeld op de achterzijde van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.
  5. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon, daaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon door falsificatie zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de justitiële autoriteiten en is St. Winkelstad Veenendaal verder volledig gerechtigd haar volledige schade te verhalen.
  6. St. Winkelstad Veenendaal is geen partij bij de koopovereenkomst tussen gebruiker van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon en betreffende deelnemende ondernemer bij de aanschaf van producten. Stichting BIZ Winkelstad Veenendaal is niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door de gebruiker met de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon bij betreffende deelnemende ondernemers. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende ondernemer.

Voor meer informatie over de Twinkeling Veenendaal kijk ook op de website van Winkelstad Veenendaal 

De waardering van www.deheerenvan17.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.