Voor de (thuis)barista die alleen met het beste genoegen neemt.

 

DE EAGLE ONE – PRIMA; DE VEELZIJDIGE 1-GROEPS ESPRESSOMACHINE VOOR THUISGEBRUIK EN PROFESSIONALS.

De Eagle One PRIMA staat voor een nieuwe lifestyle en ervaring als het gaat om koffiebeleving. Het soort koffie dat wordt geconsumeerd, verandert. Er is meer vraag naar kwaliteitskoffie en duurzaamheid, een trend waar Victoria Arduino een duidelijk antwoord op heeft.  

Eigenschappen Eagle One PRIMA 
De PRIMA is prachtig vormgegeven. De gebruikte materialen van de PRIMA zijn recyclebaar en duurzaam, ook is de energieconsumptie lager dan andere vergelijkbare machines. De PRIMA is in slechts 8 minuten gebruiksklaar door een slimme combinatie van boilerformaat en isolatie. Met een speciale app, geschikt voor Android en IOS, zijn alle instellingen en recepten in te stellen. De PRIMA is verkrijgbaar in vele kleuren en exclusieve edities.

Wij nodigen u graag uit om de machine te komen bekijken bij ons in de winkel. Uiteraard staat onze set (incl. Mythos molen) voor u klaar om uw eigen espresso te bereiden. 

JAMES HOFFMANN
Prima. A new way of living and perceiving the coffee experience
ANDRÉ EIERMANN
Prima unboxing and first installation at home
DALE HARRIS
Enjoy Prima in your roastery and find new business opportunities

New engine optimization

The NEO engine uses an instant heating system with a unique insulation mechanism, that reduces not only the heat dispersion but also energy consumption. It works almost instantly, allowing only the necessary amount of water for the extraction to be heated, thus reducing energy-related costs

100% DIGITAL MACHINE

It’s possible to set the temperature and see the extraction time along with the steam and hot water from the app. You can create recipes and share them with the community. All the functions of a professional device at hand, controlled by a user-friendly and straightforward app.

Welke kleur wordt het?  

Kom gezellig langs in onze winkel! Dan gaan we er rustig voor zitten en bespreken we alle mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. 

De Heeren van 17 in Veenendaal is een van de Victoria Arduino dealers in Nederland. In samenwerking met onze koffiebranderij Mocca d’Or hebben wij alle kennis en kende in huis.

 

De waardering van www.deheerenvan17.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.